Robotmaaiers

De beste robotmaaiers – Koop of abonnement
Vrijblijvend advies
Onze merken
Stihl robotmaaier
Robomow robotmaaier
Gardena robotmaaier
Viking robotmaaier

Vrijblijvende offerte

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.

Tarieven

Koop

Elke aanleg en installatie gebeurt op basis van een vast, vooraf afgesproken tarief voor zowel de maaier als de werkzaamheden. Dat tarief hangt af van het type maaier dat u nodig hebt en van de omvang van uw tuin. Voor een goede prijsopgave is het daarom van belang dat wij vooraf uw wensen inventariseren en uw tuin zien en meten. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Mogelijk dat u een gedeelte zelf wilt doen of er bij de installatie die u zelf doet, niet helemaal uitkomt, ook dan mag u ons bellen. Wij helpen u dan op basis van een uurtarief.

abonnement

Bij Gardant ontzorgen we onze klanten door de mogelijkheid om een robotmaaier via een abonnement te gebruiken. De kosten van de maaier en van onderhoud en storingen zijn inbegrepen in een vast bedrag per maand. Geen grote investeringen meer, geen kosten voor een storing of een winterbeurt. Gardant regelt het voor u. Met een abonnement op een robotmaaier van Gardant bent u tegen een vast bedrag per maand ontzorgd.

Neem vrijblijvend contact op voor advies (op maat) of vraag online een offerte aan voor uw gazonmaaier!

Aanleg en installatie

De volledige aanleg en installatie van uw robotmaaier wordt door Gardant verzorgd. We starten altijd pas als er een grondige inventarisatie is gedaan en er een duidelijk beeld is van uw wensen en van uw tuin. Samen met u bepalen we waar het laadstation moet komen. De begrenzingsdraad wordt machinaal aangelegd met onze professionele kabellegger. Om te voorkomen dat de draad beschadigt, brengen wij de draad aan op een diepte van minimaal 4 cm.

De robotmaaier wordt vervolgens volledig voor u ingesteld op de juiste zones en maai instellingen.

Robotmaaier maait de tuin
Voor het winteronderhoud hanteren wij vaste tarieven inclusief een haal- en brengservice. Dat is wel net zo gemakkelijk. Bij het onderhoud worden alleen onderdelen vervangen als dat echt nodig is en altijd in overleg met u.

Bij aanpassingen van uw maaier of de manier waarop u dat gemaaid wilt hebben, omdat bijvoorbeeld uw tuin is aangepast, werken wij op basis van een uurtarief of een vooraf overeengekomen vaste prijs.

Onze merken
Stihl robotmaaier
Robomow robotmaaier
Gardena robotmaaier
Viking robotmaaier