Robotmaaier tot 1000m2

Bekijk de beste robotmaaiers met een gazongrootte tot 1000m2.

Stihl RMI422P/PC

De Stihl iMOW 422 RMI PC robotmaaier is een compacte en krachtige maaier die comfortabel is in het gebruik en altijd communicatie mogelijk maakt door de iMOW app, waarmee je overal de belangrijkste gegevens kunt inzien of instellen.

Voordelen:

 • voor tuinen tot 1700m2;
 • heuvelachtig terrein met een helling tot 40% is geen probleem;
 • snelle installatie dankzij eenvoudig gebruikersinterface;
 • volledige bescherming dankzij de beschermende behuizing met sensoren;
 • snijhoogte instelbaar tussen 20 en 60mm.
Robotmaaier maait de tuin

De RMI 422 P is een compacte robotmaaier die snel geconfigureerd kan worden door middel van een gebruiksvriendelijk display, waarmee alle instellingen en het dynamisch maaiplan aangepast kunnen worden.

Binnen de ingestelde maaiuren bepaalt de slimme robotmaaier met behulp van de regensensor en van de informatie van online weerdiensten wat het optimale moment is om het best mogelijke resultaat te verkrijgen. De robotmaaier is geschikt voor middelgrote gazons tot 1700 m2.

In de praktijk adviseren wij deze maaier voor gazonoppervlakten tot 1000 m2. De maaier beschikt over een mes in een mulchmaaiwerk, waarmee het gras gemulched wordt . Dit betekent een goede bodembemesting en een een prachtig maairesultaat. Het mes is meertraps verstelbaar in snijhoogte, zodat de gazonhoogte aan je wensen kan worden aangepast. Door de Adaptive Slope Speed functie past de aandrijving van de robotmaaier zich automatisch aan de ondergrond aan en blijft de maaikwaliteit hetzelfde, zelfs op hellingen tot 40%. De robotmaaier beschikt over een beweegbare, flexibele kap die voorzien is van sensoren, zodat de stevigheid en veiligheid gegarandeerd zijn. De robotmaaier beschikt over een krachtige Lithium Ion accu.

Alleen bij de Stihl RMI422PC: De voortgang van het dynamische maaiplan kun je eenvoudig via je smartphone of tablet volgen of de robotmaaier lokaliseren dankzij gps-gegevens. 

Robomow RC308

De Robomow RC308 Pro model 2020 is een robotmaaier die erg geschikt is voor een kleine tot middelgroot gazon tot 800 m2. In de praktijk adviseren wij deze maaier tot een gazonoppervlakte van 400 m2. 

Voordelen:

 • voor tuinen tot 800m2;
 • heuvelachtig terrein met een helling tot 36% is geen probleem;
 • de ECO functie zorgt voor minimale benodigde energie;
 • anti-diefstal bescherming met een pincode en alarmsirene;
 • snijhoogte instelbaar tussen 20 en 60mm;
 • meerdere maaizones apart instelbaar;
Ook in abonnement
De maaier wordt geleverd met een basisstation voor volautomatisch maaien en laden. Door middel van een app kan de maaier ook bediend worden. De maaier bevat een Lithium-Ion accu. Aan de hand van een eenvoudig in te stellen maaiprogramma zal de RC308 automatisch maaien op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. De RC308 Pro heeft functies als slim maaien, turbo maaien en randmaaien en beschikt over een regensensor die ervoor kan zorgen dat de maaier niet maait als het regent.

Vrijblijvende offerte

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.