Robotmaaier tot 4000m2

Bekijk de beste robotmaaiers met een gazongrootte tussen de 3000m2 en 4000m2.

Stihl RMI632P/PC

De Stihl iMOW RMI 632 P robotmaaier is een erg krachtige robotmaaier die geschikt is voor grote gazons tot 4000m2. In de praktijk adviseren wij deze maaier voor gazonoppervlakten tot 2.500m2.

Voordelen:

 • voor tuinen tot 4000m2;
 • heuvelachtig terrein met een helling tot 45% is geen probleem;
 • snelle installatie dankzij eenvoudig gebruikersinterface;
 • volledige bescherming dankzij de beschermende behuizing met sensoren;
 • Ingebouwde regensensor en ontvangst van online weerberichten. Hierdoor maait de machine alleen met geschikt weer.
Robotmaaier maait de tuin

De maaier beschikt over een mes met een snijbreedte van 28 cm in een mulchmaaiwerk, waarmee het gras gemulched wordt. Dit betekent een goede bodembemesting en een prachtig maairesultaat. Het mes is meertraps verstelbaar in snijhoogte, zodat de gazonhoogte aan uw wensen kan worden aangepast.

Door de Adaptive Slope Speed functie past de aandrijving van de robotmaaier zich automatisch aan de ondergrond aan en blijft de maaikwaliteit hetzelfde, zelfs op hellingen tot 45%. De robotmaaier beschikt over een beweegbare, flexibele kap die voorzien is van sensoren, zodat de stevigheid en veiligheid gegarandeerd zijn en de maaier automatisch van richting verandert zodra hij tegen een hindernis stoot.

De robotmaaier beschikt over een krachtige Lithium Ion accu met groot vermogen. De RMI 632 P is een krachtige, allround robotmaaier die snel geconfigureerd kan worden door middel van een gebruiksvriendelijk en uitneembaar bedieningspaneel, waarmee alle instellingen en het dynamisch maaiplan aangepast kunnen worden.

Extra functionaliteit Stihl RMI632PC: Met de handige iMOW app, kun je overal de belangrijkste gegevens inzien of instellen. De voortgang van het dynamische maaiplan kun je eenvoudig via je smartphone of tablet volgen of de robotmaaier lokaliseren dankzij gps-gegevens.

 

Robomow RS 635 Pro SV

De nieuwe Robomow RS635 Pro SV model 2020 is het topmodel van de bekroonde RS serie van Robomow en is geschikt voor grotere gazons tot 5000 m2. In de praktijk adviseren wij deze maaier tot gazonoppervlakten van 3000m².

Voordelen:

 • voor tuinen tot 3000m2;
 • heuvelachtig terrein met een helling tot 36% is geen probleem;
 • de ECO functie zorgt voor minimale benodigde energie;
 • anti-diefstal bescherming met een pincode en alarmsirene;
 • snijhoogte instelbaar tussen 20 en 80mm;
 • Weinig Lawaai.
Ook in abonnement

De RS serie van Robomow beschikt over een breed maaidek met twee messen en een verstelbare hoogte instelling. De RS635 Pro SV is voorzien van diverse sensoren, zoals botssensoren in de bumper, regen-, val- en kantelsensoren, een anti-diefstalcode en een alarm.

Het nieuwe zwevende maaivlak volgt optimaal het reliëf van het gazon. De RS635 Pro SV wordt geleverd met een laadstation. De maaier is eenvoudig in te stellen door middel van een app. Aan de hand van een eenvoudig in te stellen maaiprogramma zal de RS635 Pro SV automatisch maaien op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden.

De maaier heeft functies als slim maaien, turbo maaien en randmaaien en beschikt over een regensensor die ervoor kan zorgen dat de maaier niet maait als het regent. De maaier bevat een krachtige Lithium-Ion accu.

Nieuw: Dankzij de intelligente RoboVision camera zal de Robomow mensen en dieren ontwijken (check veiligheidsrichtlijnen fabrikant).

Vrijblijvende offerte

De 3 stappen na het indienen van uw aanvraag:

1. We nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

2. Indien gewenst komen we op locatie voor een inventarisatie.

3. U ontvangt van ons een offerte op maat.