Winterbeurt Robotmaaier

Zodra het winterseizoen begint, is uw gazon uitgegroeid. Het is het ideale moment om ook uw robotgrasmaaier klaar te maken voor de winter en voor te bereiden op het volgend voorjaar door middel van de winteronderhoudsbeurt.
Aanmeldformulier winterbeurt

De winteronderhoudsbeurt is belangrijk voor het goed blijven functioneren van de robotmaaier en verlengt de levensduur van uw robotmaaier. Bovendien is bij veel fabrikanten een winteronderhoudsbeurt noodzakelijk om aanspraak te kunnen blijven maken op garantie.
De winteronderhoudsbeurt verzorgen wij graag voor u.

Bij deze beurt wordt het volgende uitgevoerd:

  • De robot wordt grondig schoongemaakt.
  • We controleren de robot op slijtage en speling. Bewegende delen worden zo nodig gesmeerd.
  • De robotbehuizing wordt gecontroleerd op water lekkage naar de elektronische componenten.
  • De robot krijgt zo mogelijk een software update.
  • De messen worden gecontroleerd en indien nodig, in overleg met u, vervangen. Let op: de messen kunnen tegenwoordig niet meer geslepen worden, de messen raken dan verzwakt en gaan inscheuren. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties, onbalans in de maaimotoren en verlies van garantie.
  • Indien u kiest voor winterstalling dan wordt de robot door ons opgeladen en gedurende de winter droog en warm opgeslagen.
  • De belangrijkste onderdelen van de robot worden door ons getest.
  • U kunt de robotmaaier bij ons afgeven in de werkplaats of gebruikmaken van onze Haal & Breng service in het najaar en voorjaar.

     

Wat is de beste robotmaaier
Robomow robotmaaier

Mocht u storingen of problemen hebben met uw robotmaaier of met de begrenzingsdraad, dan kunt u dat gelijk vooraf vermelden, zodat wij dit voor u kunnen verhelpen.

Hebt u veel problemen of bent u toe aan een nieuwe robotmaaier? Informeer dan naar de interessante inruil aanbiedingen.

De tarieven voor de winteronderhoudsbeurt en onze Haal & Breng service en de mogelijkheid om u gelijk te registreren, vindt u hier. Mocht u specifieke wensen of vragen hebben dan kunt u dat in het formulier gelijk aangeven. U mag ons natuurlijk ook altijd mailen (service@gardant.nl) of bellen (085-4883599).

Wij zien uw reactie graag tegemoet en zijn u graag van dienst in het winterseizoen, zodat u in het voorjaar weer kunt genieten van een mooi en strak gazon!